Porno Online poleca film: Polecany film
Porn Wars: Episode 3
Porno Online poleca aktora: Polecany aktor
Long Jean Silver
Ulubieniec użytkowników: Film użytkowników
Anal Palace AKA 120 Days of Anal
Newsletter:
Wyślij!

Propozycje filmów do recenzji

Strona: 1 z 11
Starsze komentarze: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11]
Skaras
Administrator

Skaras
Konto premium
Liczba postów: 1850
Cytuj | 2009-10-15 20:01:10
W tym temacie możecie pisać prośby lub też propozycje filmów, których recenzje chcielibyście ujrzeć na Porno Online, a my w miarę możliwości będziemy się te prośby starali spełnić.
Ensy
XXX Król Porno XXX

Ensy
Liczba postów: 731
Cytuj | 2009-10-16 09:46:54
Z chęcią przeczytałbym recenzję filmu 8th Day bo nie wiem czy warto oglądać tak długi film
Skaras
Administrator

Skaras
Konto premium
Liczba postów: 1850
Cytuj | 2009-10-16 10:34:34
Hahaha, no to poczekasz jeszcze jakieś 3 godziny
Neone
Walikoń Oburęczny

Neone
Liczba postów: 12
Cytuj | 2010-04-13 05:01:28
Zgłaszam propozycje pojawieniu się recenzji filmów vintage typu "Josephine Mutzenbacher" czy "American Taboo".
Skaras
Administrator

Skaras
Konto premium
Liczba postów: 1850
Cytuj | 2010-04-13 10:44:33
Niestety wydaje mi się, że żaden z redaktorów nie gustuje w tego typu produkcjach, więc może być ciężko, choć oczywiście uważam, że taka klasyka powinna się pojawić na stronie. Osobiście staram się recenzować czasem oldschoolowe filmy, ale raczej z gatunku horror/eksploatacja/science fiction. Może kiedyś się doczekamy redaktora, który skusi się na zrecenzowanie innych produkcji z tych lat. Może chciałbyś zapełnić tą lukę?
Neone
Walikoń Oburęczny

Neone
Liczba postów: 12
Cytuj | 2010-04-13 15:57:43
No cóż, sam osobiście uwielbiam te filmy i uważam że strona powinna trafiać do dużo szerszego grona fanów porno a nie tylko do tych którzy lubią takie filmy jak redaktorzy. Oczywiście w miarę swoich możliwości chętnie pomógłbym w tym projekcie.
Stygian
Administrator

Stygian
Liczba postów: 1628
Cytuj | 2010-04-13 20:24:31
Hehe, redaktorzy mają nawał pracy. Ale fakt, przydałoby się coś innego, niż recenzja kolejnej porno-parodii, czy też kolejnego obrazu ze Stonem w roli głównej.
Mam już nawet pewien pomysł, ale braki kadrowe nie wiem czy pozwolą na jego realizację.
Neone
Walikoń Oburęczny

Neone
Liczba postów: 12
Cytuj | 2010-04-13 20:37:30
No jasne, zdaje sobie sprawę że poświęcacie wiele czasu na prace nad kolejnymi recenzjami i chwała wam za to, kawał dobrej roboty Ja tylko zasugerowałem taki pomysł bo osobiście bardzo lubię też starsze produkcje i wiem że zwolenników jest dużo więcej. Można wiedzieć co to za pomysł?
Stygian
Administrator

Stygian
Liczba postów: 1628
Cytuj | 2010-04-13 21:03:39
Owszem, są nawet strony poświęcone tego typu tematyce w Polsce i zrzeszają sporo użytkowników. Kiedyś to nadrobimy.

Jakiś czas temu, przeglądając zagraniczne strony, natknąłem się na listę najlepszych filmów porno w historii. Takie plebiscyty, jak wiemy, zawsze budzą emocje, bo każdy z nas ma innych faworytów, ale ta lista była stworzona przez naprawdę zacnych ludzi i obejmowała bodajże 100 tytułów. Wielu z nich nie ma na stronie, a z pewnością warto byłoby o nich wspomnieć.
Pomysł jest prosty - podczas każdej aktualki pojawiałby się przynajmniej jeden film z tej listy. W ten sposób nadrobiliśmy klasyki, a i czytelnicy mogliby sobie przypomnieć/dowiedzieć się o obrazach z dawnych lat, które niegdyś święciły triumfy.
Skaras
Administrator

Skaras
Konto premium
Liczba postów: 1850
Cytuj | 2010-04-13 21:29:35
Widziałem tą listę i też się zastanawiałem, aby filmy z niej zrecenzować, ale niestety większość tematycznie nie trafia w moje gusta.

Neone: dobrze, że zasugerowałeś jakie tytuły chciałbyś zobaczyć zrecenzowane. Problem jest w tym, że w naszym skromnym gronie redakcyjnym nie ma osób, któreby się tymi tytułami interesowały, przez co moglibyśmy ich nie docenić, potraktować po macoszemu i wystawić krzywdzącą opinię. Do recenzji tych tytułów przydałby się ich pasjonata.
Strona: 1 z 11
Starsze komentarze: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11]
Dodaj komentarz:
Musisz być zalogowany, aby dodać komentarz

Porno Online poleca galerię

Losowa galeria

Porno Online poleca artykuł

Polecany artykuł

Genki genki, czyli najbardziej oślizgły rodzaj japońskiego porno!


Zdjęcie użytkowników

Zdjęcie użytkowników

Porno Online 2007-2015
Zabrania się kopiowania fragmentów lub całości opracowań i wykorzystywania ich w publikacjach bez zgody twórców strony pod rygorem wszczęcia postępowania karnego.
polskie-aktorki-porno.pl darmowe-pornosy.pl porno-gwalty.pl gej-porno.pl shemalesex.pl
sexhumor.pl seksnastki.pl milfhaker.pl biseksualne porno Publiczne porno