Porno Online poleca film: Polecany film
Incestuous
Porno Online poleca aktora: Polecany aktor
Jenna Jameson
Ulubieniec użytkowników: Film użytkowników
Anal Palace AKA 120 Days of Anal
Newsletter:
Wyślij!

Propozycje filmów do recenzji

Strona: 1 z 11
Starsze komentarze: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11]
Skaras
Administrator

Skaras
Konto premium
Liczba postów: 1850
Cytuj | 2009-10-15 20:01:10
W tym temacie możecie pisać prośby lub też propozycje filmów, których recenzje chcielibyście ujrzeć na Porno Online, a my w miarę możliwości będziemy się te prośby starali spełnić.
Ensy
XXX Król Porno XXX

Ensy
Liczba postów: 731
Cytuj | 2009-10-16 09:46:54
Z chęcią przeczytałbym recenzję filmu 8th Day bo nie wiem czy warto oglądać tak długi film
Skaras
Administrator

Skaras
Konto premium
Liczba postów: 1850
Cytuj | 2009-10-16 10:34:34
Hahaha, no to poczekasz jeszcze jakieś 3 godziny
Neone
Walikoń Oburęczny

Neone
Liczba postów: 12
Cytuj | 2010-04-13 05:01:28
Zgłaszam propozycje pojawieniu się recenzji filmów vintage typu "Josephine Mutzenbacher" czy "American Taboo".
Skaras
Administrator

Skaras
Konto premium
Liczba postów: 1850
Cytuj | 2010-04-13 10:44:33
Niestety wydaje mi się, że żaden z redaktorów nie gustuje w tego typu produkcjach, więc może być ciężko, choć oczywiście uważam, że taka klasyka powinna się pojawić na stronie. Osobiście staram się recenzować czasem oldschoolowe filmy, ale raczej z gatunku horror/eksploatacja/science fiction. Może kiedyś się doczekamy redaktora, który skusi się na zrecenzowanie innych produkcji z tych lat. Może chciałbyś zapełnić tą lukę?
Neone
Walikoń Oburęczny

Neone
Liczba postów: 12
Cytuj | 2010-04-13 15:57:43
No cóż, sam osobiście uwielbiam te filmy i uważam że strona powinna trafiać do dużo szerszego grona fanów porno a nie tylko do tych którzy lubią takie filmy jak redaktorzy. Oczywiście w miarę swoich możliwości chętnie pomógłbym w tym projekcie.
Stygian
Administrator

Stygian
Liczba postów: 1628
Cytuj | 2010-04-13 20:24:31
Hehe, redaktorzy mają nawał pracy. Ale fakt, przydałoby się coś innego, niż recenzja kolejnej porno-parodii, czy też kolejnego obrazu ze Stonem w roli głównej.
Mam już nawet pewien pomysł, ale braki kadrowe nie wiem czy pozwolą na jego realizację.
Neone
Walikoń Oburęczny

Neone
Liczba postów: 12
Cytuj | 2010-04-13 20:37:30
No jasne, zdaje sobie sprawę że poświęcacie wiele czasu na prace nad kolejnymi recenzjami i chwała wam za to, kawał dobrej roboty Ja tylko zasugerowałem taki pomysł bo osobiście bardzo lubię też starsze produkcje i wiem że zwolenników jest dużo więcej. Można wiedzieć co to za pomysł?
Stygian
Administrator

Stygian
Liczba postów: 1628
Cytuj | 2010-04-13 21:03:39
Owszem, są nawet strony poświęcone tego typu tematyce w Polsce i zrzeszają sporo użytkowników. Kiedyś to nadrobimy.

Jakiś czas temu, przeglądając zagraniczne strony, natknąłem się na listę najlepszych filmów porno w historii. Takie plebiscyty, jak wiemy, zawsze budzą emocje, bo każdy z nas ma innych faworytów, ale ta lista była stworzona przez naprawdę zacnych ludzi i obejmowała bodajże 100 tytułów. Wielu z nich nie ma na stronie, a z pewnością warto byłoby o nich wspomnieć.
Pomysł jest prosty - podczas każdej aktualki pojawiałby się przynajmniej jeden film z tej listy. W ten sposób nadrobiliśmy klasyki, a i czytelnicy mogliby sobie przypomnieć/dowiedzieć się o obrazach z dawnych lat, które niegdyś święciły triumfy.
Skaras
Administrator

Skaras
Konto premium
Liczba postów: 1850
Cytuj | 2010-04-13 21:29:35
Widziałem tą listę i też się zastanawiałem, aby filmy z niej zrecenzować, ale niestety większość tematycznie nie trafia w moje gusta.

Neone: dobrze, że zasugerowałeś jakie tytuły chciałbyś zobaczyć zrecenzowane. Problem jest w tym, że w naszym skromnym gronie redakcyjnym nie ma osób, któreby się tymi tytułami interesowały, przez co moglibyśmy ich nie docenić, potraktować po macoszemu i wystawić krzywdzącą opinię. Do recenzji tych tytułów przydałby się ich pasjonata.
Strona: 1 z 11
Starsze komentarze: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11]
Dodaj komentarz:
Musisz być zalogowany, aby dodać komentarz

Porno Online poleca galerię

Losowa galeria

Porno Online poleca artykuł

Polecany artykuł

10 aktorek porno, które wystąpiły w mainstreamie


Zdjęcie użytkowników

Zdjęcie użytkowników

Porno Online 2007-2015
Zabrania się kopiowania fragmentów lub całości opracowań i wykorzystywania ich w publikacjach bez zgody twórców strony pod rygorem wszczęcia postępowania karnego.
polskie-aktorki-porno.pl darmowe-pornosy.pl porno-gwalty.pl gej-porno.pl shemalesex.pl
sexhumor.pl seksnastki.pl milfhaker.pl biseksualne porno porno shemale